Owlet Cam 2 streamt geen video

Dit artikel is bedoeld voor het oplossen van problemen met een losgekoppelde Owlet Cam-videostream nadat deze eerder is ingesteld. Volg de onderstaande gids voor probleemoplossing om de verbinding en videostream te herstellen.

Begin met het controleren van het volgende:

1. Forceer het sluiten en start de Owlet-app opnieuw.
  2. Controleer of het 2,4 GHz wifi-netwerk dat door Owlet Cam wordt gebruikt, uitzendt.
  3. Voer op je mobiele apparaat dat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als de Cam een snelheidstestuit.
    • Zowel de download- als de uploadsnelheid moeten hoger zijn dan 2 Mbps. De Cam vereist 2 Mbps aan toegewezen bandbreedte voor zowel downloaden als uploaden.
  4. Controleer of de mobiele Owlet-app up-to-date is.
    • Controleer op updates in Google Play/App Store en we raden ook aan om automatische updates te gebruiken.
  5.  Start de camera opnieuw op
    • Haal de stekker van de Cam uit het stopcontact en wacht 10 seconden. Schakel de stroom weer in en wacht tot de Cam volledig opnieuw is opgestart.

Controleer indien nodig het Cam-statuslampje.

Heeft dit artikel je probleem opgelost? Geef ons hieronder een beoordeling!

Aanvullende artikelen die ook kunnen helpen.

Owlet Cam Wi-Fi Essentials

Hoe je je Owlet-camera veilig kunt plaatsen

Hoe voeg ik nog een wifi-netwerk toe met mijn Cam?