Owlet Cam 2: Slechte videostreamingkwaliteit

Als je een verminderde of inconsistente streamingkwaliteit ervaart, kan het aanpassen van je videokwaliteitsinstellingen je ervaring verbeteren.Je kunt de videokwaliteit instellen op een van de volgende instellingen in de app.

Auto

Wanneer de automatische instelling is geselecteerd, wordt de videokwaliteit automatisch aangepast aan de juiste resolutie, op basis van je huidige Wi-Fi-verbinding. Hiermee zou je een consistente videostream moeten zien. * De automatische instelling is standaard ingesteld en wordt aanbevolen door Owlet.*

Vaste videokwaliteit

Je kunt de videokwaliteit instellen op een van de vaste instellingen.  Hierdoor wordt je camera gedwongen te streamen met de opgegeven videoresolutie. Houd er rekening mee dat als de wifi-verbinding van je Cam de door jou geselecteerde resolutie niet aankan, je problemen kunt ondervinden met streamen.

• Hoge definitie (1080p)
      • Standaarddefinitie (480p)
      • Lage definitie (360p)