Problemen met Cam 2-videoweergave

Onze oprechte excuses voor het probleem dat je hebt met de videostream van je Owlet Cam. Neem even de tijd om de volgende stappen voor probleemoplossing te proberen:

1. Sluit je app geforceerd af en start deze opnieuw. Heeft dat het probleem verholpen?
  2. Zo niet, probeer dan uit te loggen bij je account in de app en weer in te loggen. Heeft dat het probleem verholpen?
  3. Zo niet, verwijder dan de app en installeer deze opnieuw. Heeft dat het probleem verholpen?
  4. Zo niet, verwijder dan de Owlet Cam uit je app. Ga hiervoor naar je accountmenu en selecteer die Owlet Cam onder de kolom Mijn apparaten.

• Als deze eenmaal is verwijderd, druk je 20 seconden op de ronde knop aan de achterkant van de Owlet Cam, onder de micro-USB-poort totdat je "bezig met opnieuw instellen, even geduld" hoort.
      • Wanneer de Owlet Cam zegt "klaar om te koppelen", ga dan opnieuw naar je accountmenu en selecteer Apparaat toevoegen. Volg de stappen op het scherm om je Owlet Cam opnieuw te verbinden met je app.

Laat ons weten met welke stap je probleem is opgelost. Bovendien, als geen van de stappen werkt, geef ons dan deze informatie zodat we kunnen doorgaan met aanvullende stappen om te proberen. Kun je ons ook het volgende laten weten:

1. Welk type telefoon gebruik je? (Apple of Android)
  2. Welke versie van de app gebruik je? Account > Hulp en ondersteuning
  3. Heb je onlangs je Owlet Cam verbonden met de nieuwe wifi?

Heel erg bedankt en nogmaals sorry voor het probleem dat je hebt ondervonden!