Cam 1: Vigtigheden af Wi-Fi-signalstyrke

Det er vigtigt at forstå og lægge mærke til dit kameras Wi-Fi-signalstyrke. En signalstyrke på God til Fremragende sikrer streaming i god kvalitet af din lille guldklumps overvågningsinformation til din Owlet-app. En god signalstyrke hjælper med at forhindre forbindelsesproblemer, før de opstår. Hvis din Wi-Fi-signalstyrke er rimelig, svag eller afbrudt, anbefaler vi, at du søger at løse disse problemer med det samme for at få den bedste ydeevne fra dit Owlet Cam. Du kan gøre dette ved hjælp af trinene i denne artikel.

Hvad er Wi-Fi-signalstyrke (RSSI) og enhedsforbindelse?

Received Signal Strength Indicator eller RSSI (indikator for modtaget signalstyrke) måler, hvor godt en enhed modtager et signal fra en router. Enhedsforbindelse henviser til overførsel af data til tilsluttede enheder. Disse udtryk har ikke samme betydning, men bruges ofte i flæng for at angive Wi-Fi-signalstyrken.

Til dine behov skal du helst opnå en signalstyrke (RSSI) på mellem -55 og -, som er tilstrækkelig til at streame video og lyd af din guldklump fra kameraet til din Owlet-app. Jo tættere signalstyrken er på nul, jo bedre videokvalitet modtager du:

Hvor kan jeg kontrollere mit Wi-Fi-netværks signalstyrke?

Dette kan ses på din indikator for modtaget signalstyrke (kaldet RSSI):

1. Åbn dit kameras informationsområde fra startskærmen i din Owlet-app. Her vil de se en indikator under kameraet.
  2. Hvis du vil se flere oplysninger om signalstyrken, skal du trykke på Indstillinger tandhjulsikonet Tandhjulsikon.pngfor dit kamera på appens startskærm og derefter trykke på Wi-Fi  > under afsnittet Owlet Cam-indstillinger:
  3. Kontrol af signalstyrken:

Hvis din Wi-Fi-signalstyrke er lav eller afbrudt (angivet med gul eller orange/rød)

Så prøv følgende:

1. Flyt din router tættere på dit kamera. Jo flere forhindringer dit Wi-Fi-signal passerer igennem, jo mere mere forringes signalet.
  2. Fjern eller flyt forhindringer, der blokerer dit Wi-Fi-signal, såsom en metalreol.
    BEMÆRK! Wi-Fi-signaler har lettere ved at trænge igennem genstande og materialer, der indeholder gipsplader, mange typer træ og enkeltrudet glas. Wi-Fi-signalet har sværere ved at trænge igennem materialer som mursten, gips, cement, metal, sten og dobbeltruder (eller termoruder).
  3. Ryk din Wi-Fi-router til en højere placering, såsom at montere den på væggen, for at undgå forhindringer og give den mere frirum, så Wi-Fi-signalet nemmere kan nå dit kamera.

Signalstyrken indikerer stadig afbrydelse, efter jeg har rykket routeren.

1. Hvis problemet ikke er din routerplacering (line-of-sight), skal du også kontrollere, at der ikke er nogen router (genstart), ISP-tjeneste, telefontjeneste eller strømproblemer, og prøv derefter en Cam-nulstilling. Hvis det ikke hjælper at nulstille kameraet, skal du gå videre til en mere grundig fejlfinding.
  2. Tryk på følgende underemner, og arbejd dig frem i rækkefølge. Disse fører dig ind i vores forskellige Top fejlfinding artikler i Owlet Cam sektionen i vores Hjælpecenter for at få adgang til specifikke opgaver:
    1. Sæt dit kamera i parringstilstand (prøv dette først)
    2. Gennemtving lukning af din Owlet-app, og åbn den igen, før du fortsætter.
    3. Tænd og tænd for dit kamera.
    4. Fabriksindstil dit kamera.
      FORSIGTIG!: Prøv kun dette, hvis andre fejlfindingsmuligheder ikke virker
    5. Genregistrer dit kamera.
      BEMÆRK! Dette kræver, at du genindtaster dine kontooplysninger og genkonfigurerer dit kamera.

Hvis kameraet stadig oplever forbindelsesproblemer, skal du kontrollere statuslampen over linsen på dit kamera.
] Lyser statuslampen konstant blåt eller blinker blåt? Dette indikerer forbindelsesproblemer. Kontrollér din router (genstart den), strømforsyning og internetudbyder, og følg derefter fejlfindingstrinene for statuslamper og fejlkoder i denne artikel.

Fejlfinding af statuslamper og fejlkoder

Blå statuslamper indikerer forbindelsesproblemer, men hvis du modtager en anden statusfarve eller slet ingen statuslampe, eller hvis du ser en fejlkode, skal du tjekke kameraets topfejlfinding artikler i vores Hjælpecenter.

Vi anbefaler disse specifikke artikler:

Kameraet eller mobilappen er offline

Opdatering af Cam app og firmware

Owlet Cam er ikke i parringstilstand

OC01 fejl Cam WiFi

Hvis fejlfindingen i denne artikel ikke løser dit kameras Wi-Fi-problem, skal du kontaktekundeservice(inkluderer international teknisk support) for yderligere hjælp.