Smart Sock 3: Ansluta till Wi-Fi med en mobil webbläsare

Följ den här bruksanvisningen för att ansluta Smart Sock 3-basstationen till Wi-Fi via en mobil webbläsare.

Innan du slutför stegen i den här bruksanvisningen ska du se till att följande villkor är uppfyllda.

• Att basstationen är ansluten.
  • Att du vet om ditt Wi-Fi-lösenord.
  • Att du ansluter till ett 2,4g Wi-Fi (5g är inte kompatibelt.)
  • Kontrollera att ditt internet fungerar genom att surfa till en webbplats på en trådlös enhet som är ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk.
    • Lösning: Starta om routern och modemet eller kontakta din internetleverantör.
  • Basstationen är nära din router. (Basen kan flyttas efter konfigurationen beroende på signalstyrka.)
    • Lösning: Flytta basstationen närmare din router eller använd en router med bättre signalstyrka.

Navigera till Wi-Fi-inställningarna på din mobila enhet och välj Owlets Wi-Fi-nätverk. Nätverket kallas "Owlet-XXXXXXXXXXXX."

• Om du får ett felmeddelande så klickar du på Ok. Kontrollera att du är ansluten till Owlet-nätverket. Om inte så väljer du Owlet-nätverket igen. Klicka på "Done" i det övre högra hörnet innan felmeddelandet visas igen.

Öppna ett nytt webbläsarfönster och skriv in 192.168.0.1 i sökfältet. Klicka på enter eller return för att slutföra sökningen.

Klicka på Connect bredvid ditt Wi-Fi-nätverksnamn och skriv in ditt Wi-Fi-lösenord när du uppmanas. Klicka på "Connect".

Stäng din webbläsare och navigera tillbaka till dina telefons inställningar. Återanslut till ditt vanliga Wi-Fi-nätverk.

• Owlet-nätverket kommer att försvinna och blir osynligt när basstationen framgångsrikt anslutit till Wi-Fi-hemnätverket.

Hur vet jag om jag är ansluten?

Den gröna indikatorlampan på undersidan av basstationen tänds när den är ansluten till Wi-Fi.