Smart Sock 3: Wi-Fi-verkkoon yhdistäminen mobiiliselaimella

Liitä Smart Sock 3:n pohjayksikkö Wi-Fi-verkkoon mobiililaitteen internetselaimen kautta noudattamalla tämän oppaan ohjeita.

Enne kuin suoritat tämän oppaan vaiheet, varmista seuraavat asiat.

• Pohjayksikkö on kytketty.
  • Tiedät kodin Wi-Fin salasanan.
  • Yhdistät 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoon (5 GHz:n yhteyttä ei tueta.)
  • Varmista internetin toimivuus selaamalla verkkosivustoa kodin Wi-Fiin yhdistetyllä laitteella.
    • Ratkaisu: käynnistä uudelleen reititin ja modeemi, tai ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi.
  • Pohjayksikkö on lähellä reititintä. (Yksikköä voidaan siirtää asennuksen jälkeen signaalin voimakkuudesta riippuen.)
    • Ratkaisu: siirrä pohjayksikkö lähemmäs reititintä tai käytä reititintä paremmalla signaalin voimakkuudella.

Siirry mobiililaitteen Wi-Fi-asetuksiin ja valitse Owlet Wi-Fi -verkko. Verkon nimi on Owlet-XXXXXXXXXXX.

• Jos saat virheilmoituksen, napsauta OK. Varmista, että olet yhteydessä Owlet-verkkoon. Jos et, valitse Owlet-verkko uudelleen. Napsauta Valmis oikeassa yläkulmassa, ennen kuin virheilmoitus tulee uudelleen näkyviin.

Avaa uusi internetselainikkuna ja kirjoita hakupalkkiin 192.168.0.1. Viimeistele haku napsauttamalla Enter tai palaa.

Napsauta Yhdistä Wi-Fi-verkkosi nimen vieressä ja kirjoita Wi-Fi-salasanasi pyydettäessä. Napsauta Yhdistä.

Sulje selain ja siirry takaisin puhelimen asetuksiin. Yhdistä uudelleen tavalliseen Wi-Fi-verkkoosi.

• Owlet-verkko katoaa ja tulee näkymättömäksi, kun pohjayksikkö on muodostanut yhteyden kodin Wi-Fi-verkkoon.

Mistä tiedän, onko yhteys muodostettu?

Pohjayksikön pohjassa oleva vihreä merkkivalo syttyy, kun yhteys Wi-Fi-verkkoon on muodostettu.