Smart Sock 3: Owlet-Wi-Fi ei näy asennuksen aikana

Tämä artikkeli sisältää vianmäärityksen tilanteeseen, kun Owlet-verkkoa ei näy Wi-Fi-verkon määrityksen aikana. Huomautus: Owlet-Wi-Fi on väliaikainen verkko, joka on suunniteltu toimimaan Owlet-sukan määrityksen aikana.

Jos yhdistät Owletin Wi-Fi-verkkoon ensimmäistä kertaa, näet verkon, jonka nimessä on sana "Owlet". Tämä on väliaikainen verkko, joka auttaa sinua asennuksen aikana. Owlet-Wi-Fi lähettää vain alkuasennuksen aikana. Kun olet yhdistänyt Owletin kotisi Wi-Fi-verkkoon, se ei enää lähetä Owlet-Wi-Fiä.  Yhdistä Owlet Wi-Fi-verkkoon seuraamalla Owlet-sovelluksen ohjeita.

Jos et näe verkkoa, jonka nimessä on sana "Owlet", kokeile vianmääritysvaiheita täällä.

Mahdolliset syyt

• Pohjayksikköä ei ole kytketty
  • Pohjayksikkö on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon

Mahdolliset ratkaisut

• Kytke pohjayksikkö ja käynnistä puhelimen Wi-Fi-yhteys uudelleen (virta pois päältä ja takaisin päälle)
  • Tarkista, palaako Wi-Fi-valo (pohjayksikön alaosassa); jos palaa, olet jo yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Jos sovellus pyytää yhä muodostamaan yhteyden Wi-Fi-verkkoon, voit ohittaa vaiheen ja siirtyä rekisteröintiin.