Återställ applösenord

Kan du inte logga in? Stressa inte, låt oss skaffa dig ett nytt lösenord.

Låt oss först se till att du får e-postmeddelandet från oss för detta:
Logga in på din e-post och lägg till <contact@owletcare.com> till kontakter - förhoppningsvis säkerställer detta att meddelandet om återställning av lösenordet inte hamnar i skräpposten.

När du gjort det är du redo att återställa ditt lösenord.

1. Välj "Forgot Your Password" på inloggningssidan i Owlet-appen.

2. Ange din e-postadress och klicka på "Reset".

3. Gå till din e-post och leta efter en återställningskod (kolla även spam och skräpposten om du inte kan hitta den).

4. Gå tillbaka till appen och ange koden genom att klicka på knappen "Enter Code".

Om koden inte fungerade eller om du fick meddelandet "Ogiltig token" så går du tillbaka till e-postmeddelandet du fick från oss så kommer du att se en länk under koden. Den säger "Du kan även klicka här och följa anvisningarna: Återställ ditt lösenord"
När du trycker på länken bör du komma till sidan där du anger ditt nya lösenord.