Smart Sock 3: Tilslutning til Wi-Fi ved hjælp af en mobilbrowser

Følg denne vejledning for at forbinde Smart Sock 3-basestationen til Wi-Fi via en mobil internetbrowser.

Før du udfører trinene i denne vejledning, skal du sikre dig, at følgende betingelser er opfyldt.

• Basestationen er tilsluttet.
  • Du kender dit Wi-Fi-adgangskode til hjemmet.
  • Du opretter forbindelse til en 2,4g Wi-Fi (5g er ikke kompatibel).
  • Bekræft, at dit internet fungerer, ved at surfe på et websted på en trådløs enhed, der er tilsluttet dit Wi-Fi-hjem.
    • Løsning: Genstart routeren og modemet, eller kontakt din internetudbyder.
  • Basestationen er tæt på din router. (Basen kan flyttes efter opsætning afhængigt af signalstyrken.)
    • Løsning: Flyt basestationen tættere på din router, eller brug en router med bedre signalstyrke.

Naviger til dit Wi-Fi-indstillingsområde på din mobilenhed, og vælg Owlet Wi-Fi-netværket. Netværket er mærket "Owlet-XXXXXXXXXXXX."

• Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du klikke på Ok. Bekræft, at du er forbundet til Owlet-netværket. Hvis ikke, skal du vælge Owlet-netværket igen. Klik på Udført i øverste højre hjørne, før fejlmeddelelsen vises igen.

Åbn et nyt internetbrowservindue og skriv 192.168.0.1 i søgefeltet. Klik på Enter eller Retur for at fuldføre søgningen.

Klik på Opret forbindelse ud for dit Wi-Fi-netværksnavn, og indtast din Wi-Fi-adgangskode, når du bliver bedt om det. Klik på Opret forbindelse.

Luk din browser og naviger tilbage til dine telefonindstillinger. Genopret forbindelse til dit almindelige Wi-Fi-netværk.

• Owlet-netværket forsvinder og bliver usynligt, når basestationen har oprettet forbindelse til hjemmets Wi-Fi-netværk.

Hvordan ved jeg, om jeg er tilsluttet?

Den grønne indikatorlampe i bunden af basestationen vil lyse, når den er tilsluttet Wi-Fi.