Cam 1 QR-kode scanner ikke

Brug denne artikel til at fejlfinde:

• Nulstilling af dit Owlet Cam, hvis det ikke streamer, eller hvis forbindelsen afbrydes.
  • Opsætning første gang af dit Owlet Cam, hvis QR-koden ikke kan scannes. For at blive fortrolig med hele førstegangsopsætningsprocessen, se Owlet Cam-opsætningen og vægmonteringsvideoen.

Hvis du har brug for at nulstille dit kamera (parre dit kamera med Owlet-appen efter fjernelse eller afbrydelse), skal du bruge fejlfindingsinstruktionerne i artiklen Owlet Cam ikke i parringstilstand eller Owlet Cam streamer ikke video.

Vigtigt ved opsætning første gang

Når du første gang opsætter dit kamera, bliver du præsenteret for en QR-kode i Owlet-appen på din mobilenhed. Denne QR-kode vises, så dit Owlet Cam kan aflæse den. Når dette er gjort:

1. Hold QR-koden, der er vist i din app, foran dit Owlet Cams linse, så snart du hører kameraet svare med sætningen "Klar til parring."
  2. Brug fejlfindingstrinene i denne artikel til at slutte dit kamera til igen og streame til Owlet-appen, hvis du ikke modtog din QR-kode, eller hvis kamearet ikke scanner koden korrekt.

Før du begynder at fejlfinde, skal du sikre dig følgende:

• Klistermærket på linsen af dit Owlet Cam er fjernet, og at linsen er fri for revner.
  • Lysstyrken på din mobilenhed er 100 % (sluk for mørk tilstand, hvis den er tændt), og din mobilenheds skærm er fri for revner, så din kameralinse nemt kan læse din QR-kode.
  • Du er forbundet til et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk (5 GHz er ikke kompatibel).
  • Efter at have trykket på Jeg hørte en lyd, skal du sørge for, at din mobilenheds skærm forbliver ulåst, og din Owlet-app er åben.

Mit kamera siger ingen lyd ikke eller "Klar til parring" og opretter ikke forbindelse.

1. Bekræft, at dit Owlet Cam er i parringstilstand. (Lampen under kameralinsen blinker rødt og blåt i parringstilstand.)
  2. For at gå ind i parringstilstand skal du følge vejledningen i afsnittet Sæt dit kamera i parringstilstand i artiklen Owlet Cam ikke i parringstilstand.
  3. Hold din mobilenheds skærm med QR-koden, der vises, op til dit Owlet Cams linse, ca. 6-8 tommer (15-20 cm), for at gøre det muligt for den at læse din QR-kode.
  4. Hvis du hører en lyd, skal du trykke på Jeg hørte en lyd  i din app.
  5. Hvis du ikke hører lyden (efter ca. 4-5 sekunder), så prøv at flytte din mobilenheds skærm langsomt rundt for bedre at tilpasse QR-koden til dit Owlet Cams linse.
  6. Hvis du oplever en forbindelsesfejl efter at have hørt lyden, skal du trykke på Opret forbindelse igen og kontrollere, at du bruger den korrekte adgangskode til dit Wi-Fi-netværk.
    Hvis din adgangskode er korrekt, og du forsøger at oprette forbindelse flere gange og stadig modtager en fejl, kan du prøve følgende:
    1. Gennemtving lukning af din app og genstart den.
    2. Udfør en nulstilling til fabriksindstillinger ved at følge vejledningen i artiklen Owlet Cam ikke i parringstilstand.

BEMÆRK! Dette fejlfindingstrin får dit Owlet Cam til at

• Glemme tidligere Wi-Fi-forbindelser.
  • Gå i parringstilstand. (Hvis du udfører en nulstilling til fabriksindstillinger, sættes dit kamera i parringstilstand).

Hvis fejlfindingstrinene i denne artikel ikke løser opsætningsproblemerne, bedes du kontakte kundeservice (inkluderer international teknisk support) for yderligere hjælp til dit kamera.