WiFi Smart Sock -itsepalvelutyökalu

Vietä enemmän aikaa lapsesi kanssa ja vähemmän aikaa yrittäessäsi muodostaa yhteyden kotisi Wi-Fi-verkkoon.

Owletille on ensisijaisen tärkeää varmistaa, että sukkasi toimii parhaalla tavalla.  Tätä helpottaaksemme teemme yhteistyötä RouteThis-yhtiön kanssa, joka on erikoistunut kotiverkon ongelmien diagnosointiin maksuttomalla sovelluksella. Tämä on toimivaksi todettu tapa kodin verkon ja Owlet Sockin toiminnallisuuden optimoimiseen.

Noudata alla olevia ohjeita ladataksesi RouteThis Helps -sovelluksen, jolla voit suorittaa suojatun verkon tarkistuksen ja saada parannussuosituksia jo tänään. Se on maksuton!

Milloin RouteThis-sovellusta kannattaa käyttää?

Wi-Fin alkuasennuksen ongelmat.

Sukan Wi-Fi-yhteys katkeaa usein.

Huono videon suoratoiston laatu

Lataa ja suorita ensimmäinen tarkistus

Lataa App Storesta Hanki se Google Playsta

1. Napauta yllä olevaa sovelluskaupan kuvaketta ladataksesi sovelluksen puhelimeesi.
  2. Avaa RouteThis Helps -sovellus ja napauta Aloita.
  3. Syötä pääsykoodi OWLT.

1. Yhdistä puhelimesi Wi-Fi-verkkoosi.
  2. Napauta Hae Wi-Fi-verkko, jotta aktiivinen yhdistetty W-iFi-verkko voidaan valita.
  3. Napauta Yhdistä reitittimeen salliaksesi kommunikoinnin paikallisverkon laitteiden ja sovelluksen välillä.
  4. Napauta OK myöntääksesi oikeudet lähiverkkoosi.

1. Napauta Siirsin sen, kun olet tuonut puhelimesi Owlet-laitteen lähelle.
  2. Vahvista push-ilmoitus, kun olet valmis aloittamaan skannauksen.
  3. Odota 2 minuuttia, että skannaus on valmis, ennen kuin tarkistat ilmoitukset, suljet sovelluksen tai lukitset puhelimen.

1. Skannauksen tulokset tulevat näkyviin kohteille Wi-Fi Yhteensopivuus ja Langattoman yhteyden nopeustesti.
  2. Napauta Paranna Owletin suorituskykyä näytön alareunassa nähdäksesi lisätietoja.
  3. Napauta kutakin suositusta nähdäksesi vaiheet verkon suorituskyvyn korjaamiseksi.