Smart Sock 3: Sådan slukker du din sensor

Nogle gange kan du beslutte at slukke for din Smart Sock 3-sensor (f.eks. rejser, vasker osv.). Følg venligst disse trin for at slukke din sensor.

Sådan slukker du sensoren:

1. Tag stikket ud af basestationen og fjern sokken.
  2. Tryk på og hold basestationens knap nede, mens du tilslutter basestationen igen. Bliv ved med at trykke på knappen, indtil du hører basestationens kvidre 4 gange. Lysringen skifter til at blinke orange.
  • Slip trykket efter den første kvidren høres.
  • Tryk hurtigt på basestationens knap én gang (1). Basestationen vil til gengæld kvidre én gang (1).
    • Det er vigtigt at trykke på knappen, imens ringen blinker orange, ellers vil sokken ikke slukke ordentligt.
  • Hvis det lykkes, vil strømpelyset i bunden af basestationen ikke blive tændt, og sensorlyset på sokken slukkes. Basestationen vil derefter slukke helt.
  • Hurtigt tip!

Hvis sensoren ikke reagerer, skal du placere sensoren på basestationen og følge trinene ovenfor igen.