Hoe kan ik mijn videoclips vastleggen en bekijken op Cam 2?

 

De Owlet Cam 2 kan videoclips opnemen op geluids-, bewegings- en huildetectiegebeurtenissen.

Door het vakje aan te vinken met de tekst "een videoclip vastleggen" op de instellingenpagina voor meldingen, wordt automatische video-opname mogelijk gemaakt en wordt er ook een miniatuur gemaakt om de videoclip te helpen identificeren. 

  • Videoclips worden ~10 seconden lang en leggen tot 3-5 seconden voor de gebeurtenis vast, zodat u weet waardoor de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. 
  • Videoclips worden 7 dagen bewaard en kunnen op uw apparaat worden opgeslagen om uw favoriete momenten met familie en vrienden te delen.
  • Om ervoor te zorgen dat clips automatisch worden vastgelegd en verzonden, moet gedurende die tijd op ten minste één apparaat de functie voor camerameldingen zijn ingeschakeld. 

Videoclips bekijken:

  1. Open je clips vanaf de startpagina of in de dagelijkse geschiedenis van je kind met je slaapsessies.
  2. Je kunt elk van de clips selecteren, druk gewoon ergens in de rij met clips.
  3. Draai het scherm van het apparaat om een clip in liggende modus (volledig scherm) te bekijken. Je kunt afspelen, pauzeren, vooruitspoelen en terugspoelen (4 seconden). 

3.3_Landscape_mode.png

Hoe kan ik mijn videoclips opslaan of delen? 

Als je een clip wilt opslaan, selecteer je gewoon de clip die je wilt opslaan en druk je op de deelknop. Je hebt de mogelijkheid om de video op je apparaat op te slaan of te delen via het platform van je voorkeur. 

Screen_Shot_2022-06-28_at_4.31.41_PM.png

Screen_Shot_2022-05-17_at_7.27.59_PM.png

Waarom zie ik mijn clips niet?

Videoclips worden vastgelegd wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt, EN het selectievakje is geselecteerd voor dat specifieke meldingstype (Cry, Sound, Noise)

  • Als Cam-meldingen op je telefoon zijn ingeschakeld, controleer je de instellingenpagina voor meldingen om ervoor te zorgen dat het selectievakje voor Een videoclip opnemen onder het meldingstype is geselecteerd. 
  • Controleer of niemand anders in je account de clips heeft verwijderd.  Wanneer een gebruiker een clip verwijdert, wordt deze voor het gehele gedeelde account verwijderd. 
  • Hoe lang geleden is de clip opgenomen? Clips worden slechts 7 dagen in het account opgeslagen en verdwijnen automatisch uit je videogeschiedenis nadat die tijd is verstreken. 

 

Hoe kan ik mijn videoclips verwijderen? 

Videoclips blijven tot 7 dagen in de geschiedenis staan voordat ze verlopen en worden permanent verwijderd uit het account.  Zodra de videoclips in de app zijn verwijderd, verliezen alle gebruikers die op dat account zijn ingelogd, de toegang tot die videoclips. Videoclips worden ook automatisch verwijderd uit de Owlet-backendservices zodra ze verlopen en kunnen niet worden opgehaald door de gebruiker of door Owlet-ondersteuning zodra de videoclips verlopen of verwijderd zijn.

 

Ga als volgt te werk om de videoclips te verwijderen:

  • Als je een clip wilt verwijderen, druk je op "Selecteren" en klik je op de video's die je wilt verwijderen.
  • Je kunt de video ook uit de volledige schermweergave verwijderen door op de deelknop te klikken.
    2.0_SELECT.png