Web-app: Productie- versus ensceneringsomgevingen

Om de best mogelijke ervaring te bieden, worden bij het ontwikkelen van een nieuw product (inclusief apps) verschillende testniveaus doorstaan. De laatste stap voordat een nieuwe versie in productie wordt genomen en voor jou beschikbaar is, is ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn die het normale gebruik belemmeren (vaak bugs of glitches genoemd). Deze stap weerspiegelt in wezen de productversie die toegankelijk is voor gebruik door de klant en wordt een enscenering of ensceneringsomgeving genoemd.

Als u de Owlet Web-app in een testomgeving gebruikt, raden we je ten zeerste aan over te stappen naar de beschikbare productieversie. Dit zal je een consistente en betere ervaring geven.

Hoe controleer ik de Owlet Web-appversie?

1. Houd het pictogram van de Owlet-app ingedrukt.
    Dit opent het actiemenu.
  2. Tik op Bladwijzer delen (Share Bookmark).
    Het actiemenu voor delen verschijnt onderaan de pagina.
  3. Controleer of het webadres app.staging.owletcare.com is gekoppeld aan de Owlet-webapp en verwijder het van je startpagina.

Als het webadres app.owletcare.com is, gebruik je de juiste versie en zijn er geen verdere stappen nodig.

Waar kan ik de Owlet Web-app downloaden?

Opmerking: Zie het artikel Hoe download ik de Owlet Web-app? voor meer gedetailleerde stappen

1. Ga naar app.owletcare.com. (Zorg ervoor dat de ensceneringsapp eerst is verwijderd.)
  2. Tik in de onderste werkbalk van Safari op het pictogram voor delen.
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm (Add to Home Screen).
  4. Tik op Toevoegen (Add) in de rechterbovenhoek van het scherm om een extensie aan te maken.
  5. Open de Owlet Web-versie van de app die zich nu op je startpagina bevindt.

De Smart Sock verbinden met de nieuwe app.

Opmerking: Je moet je aanmelden bij de app met hetzelfde e-mailadres.

1. Tik op Nieuw apparaat toevoegen (Add New Device).
  2. Zorg dat je basisstation is verbonden met wifi.
     De wifi-indicator aan de onderkant van het basisstation wordt groen.
  3. Als je basisstation niet is verbonden met wifi, volg je de verbindingsstappen in de app.
    Sla anders de stap in de app over door op Het wifi-lampje brandt (The WiFi light is on) te tikken.
  4. Volg de meldingen om het basisstation te registreren voor je nieuwe account.
  5. Maak een nieuw kinderprofiel aan.
  6. Nu kun je je Owlet Smart Sock blijven gebruiken.