Smart Sockin UKK:t

Onko Smart Sock HSA:n/FSA:n hyväksymä?
Kyllä, voit käyttää HSA-/FSA-varojasi Smart Sockin ja Smart Sock Plussan ostamiseen. Voit helposti käyttää terveyssäästötiliäsi (HSA) tai joustavaa kulutustiliäsi (FSA). Lisää vain ostoskoriin tuotteet, jotka haluat ostaa. Kun olet valmis, jatka maksuprosessia normaalisti ja käytä FSA- tai HSA-korttiasi pankki-/luottokorttisi sijaan. Smart Sockin voi ostaa myös osoitteesta FSAstore.com.
Kuinka Smart Sock toimii?
Smart Sock -anturi käyttää pulssioksimetriaa lapsesi sykkeen ja happitason mittaamiseen. Anturi lähettää lapsesi sykkeen ja happitason pohjayksikköön. Pohjayksikkö lähettää sitten lapsesi lukemat älypuhelimeesi, jotta voit tarkastella niitä reaaliajassa.
Entä jos Smart Sock putoaa lapseni jalasta?
Saat ilmoituksen, jos Smart Sock ei saa kelvollisia lukemia tai jos sukka on pudonnut. Pohjayksikkö ja puhelimesi soittavat hurmaavaa kehtolaulua keltaisella ilmoituksella, joka kertoo, että Smart Sock on säädettävä uudelleen.
Onko Owletissa ääni- tai videomonitori?
Owlet Cam integroituu saumattomasti Smart Sockiin ja antaa vanhemmille täydellisen kuvan lapsensa hyvinvoinnista unen aikana. Katso Owlet Cam saadaksesi lisätietoja.
Entä jos puhelimessani ei ole kenttää, se on äänettömällä tai Wi-Fi-verkkoni kaatuu? Pitääkö Owlet itse ääntä?
Kyllä! Pohjayksikkö on ensisijainen ilmoitusjärjestelmäsi Smart Sockille. Et näe pohjayksikössä reaaliaikaisia lukemia, mutta se ilmoittaa, jos lapsesi syke tai happitaso on rajojen ulkopuolella.
Onko Smart Sockilla takuuta?
Kyllä, tarjoamme 1 vuoden takuun asennuspäivästä. Katso lisätietoja takuusivultamme.
Tarjoatteko tyytyväisyystakuun?
Tarjoamme 30 päivän mielenrauhatakuun. Kokeile Smart Sockia 30 päivän ajan kotona ja palauta se saadaksesi täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista säilyttää kuitti. Valtuutetulta jälleenmyyjältä ostetut Smart Sockit tulee palauttaa alkuperäiseen ostopaikkaan.
Kuinka kauan akku kestää?
Sukan anturin akku kestää kokonaisen yön, jopa 16 tuntia, ennen kuin se täytyy ladata.
Saako Smart Sockia eri väreissä?
Kyllä, kangassukkiamme on saatavilla useissa väreissä; sininen, vaaleanpunainen ja mintunvihreä sekä rajoitetun erän kuvioita. Katso kaikki uusimmat värit ja kuviot Sock Shopista.
Takaako Owlet lapseni turvallisuuden?
Owlet Smart Sock on kuluttajatuote, joka tarjoaa vanhemmille katsauksen lapsensa hyvinvointiin ja mielenrauhan aina, kun he laittavat lapsensa päiväunille tai nukkumaan yöllä. Smart Sock ei ole FDA:n hyväksymä lääketieteellinen laite, eikä sitä ole tarkoitettu sairauksien tai terveysongelmien diagnosointiin, parantamiseen, hoitoon, lievittämiseen tai ehkäisemiseen tai fysiologisten aiheiden tutkimiseen, korvaamiseen tai muokkaamiseen. Olet vastuussa lapsesi terveydestä, hyvinvoinnista ja unen turvallisuuden, terveyden ja hoidon varmistamisesta.
Tarvitaanko Smart Sockin käyttöön Wi-Fi-yhteys?
Smart Sock ja pohjayksikkö yhdistyvät vähän energiaa käyttävän Bluetoothin kautta. Wi-Fi-yhteys tarvitaan vain, jos haluat tarkastella reaaliaikaisia lukemia Owlet-sovelluksessa. Pohjayksikkö on ensisijainen ilmoitusjärjestelmä, joten jos Wi-Fi-verkko kaatuu tai puhelimesta loppuu akku (tai sinulla ei ole sellaista), pohjayksikkö antaa silti ilmoituksia. Vaikka Wi-Fi-yhteyttä ei vaadita, se parantaa käyttökokemusta. Wi-Fi-yhteyspisteiden käyttöä ei suositella.
Kuinka Smart Sock puetaan lapselle?
Katso nämä yksityiskohtaiset ohjeet valitaksesi oikean kangassukkakoon lapsellesi ja laittaaksesi sukan oikein hänen jalkaansa.
Toimiiko Smart Sock useissa eri nukkuma-asennoissa?
American Pediatric Associationin ohjeiden mukaan suosittelemme turvallisia nukkumiskäytäntöjä, mukaan lukien, näihin rajoittumatta vauvan nukkuminen selällään yksin sängyssä ilman irtonaisia peittoja, tyynyjä tai pehmoleluja. Smart Sock on suunniteltu seuraamaan pienen liikehdinnän aikana, ja se jatkaa lapsen sykkeen ja happitason seuraamista unenaikaisten pienen liikkeiden aikana. Kun lapsesi oppii kävelemään kunnolla, taapero saattaa haluta nukkua omalla tavallaan.
Mitä Smart Sock 3:n pakkaus sisältää?
Saat pohjayksikön, Smart Sock -anturin, kaksi erikokoista kangassukkaa vasemmalle jalan kasvua varten, virtasovittimen ja latausjohdot.
Kuinka Smart Sock yhdistetään Wi-Fi-verkkoon?
Lataa maksuton Owlet-sovellus. Kun olet valmis määrittämään Smart Sock -laitteen, yhdistä mobiililaitteesi 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoon. Yhdistä pohjayksikkö Wi-Fi-verkkoon noudattamalla sovelluksen sisäisiä ohjeita.
Kuinka Smart Sock määritetään?
Owlet Smart Sockin asetusten määrittäminen on helppoa! Lataa maksuton Owlet-sovellus valitsemallesi mobiililaitteelle. Yhdistä mobiililaitteesi 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoon, avaa Owlet-sovellus ja suorita asennus loppuun noudattamalla sovelluksen sisäisiä ohjeita. Noudata ohjeita yhdistääksesi pohjayksikön Wi-Fi-verkkoon, synkronoidaksesi Smart Sockin mobiililaitteeseesi ja valmistautuaksesi seuraamaan lapsesi sykettä, happitasoa ja unimalleja.
Kuinka puhdistan Smart Sockin? Onko se pestävä?
Kyllä, kangassukka ja Smart Sock 3 -anturi voidaan molemmat pestä. Suosittelemme pesemään sekä kangassukan että anturin kerran viikossa tai tarvittaessa miedolla saippualla tai miedolla pesuaineella. Aseta kangassukat tasaisesti kuivumaan ja varmista ennen käytön jatkamista, että kaikki komponentit ovat täysin kuivat. Tämä auttaa pitämään tuotteen toiminnassa tarkoitetulla tavalla ja vähentämään ihoärsytyksen mahdollisuutta. Smart Sock 2 -anturi ei ole pestävä, mutta kangassukat voidaan pestä samalla tavalla kuin Smart Sock 3:ssa.
Mikä Owlet Smart Sock on?
Smart Sock on ensimmäinen laatuaan oleva vauvamonitori, jonka avulla voit seurata lapsesi sykettä, happitasoa ja unimalleja. Smart Sock kietoutuu hellästi lapsesi jalan ympärille päiväunien ja yöunien ajaksi ja lähettää reaaliaikaiset lukemat Bluetoothin kautta läheiseen pohjayksikköön ja Owlet-sovellukseen. Se ei häiritse lapsesi unta ja antaa sinulle mielenrauhan. Nyt Smart Sock Plussan avulla voit jatkaa kasvavan lapsesi lukemien seurantaa aina taaperoiästä 5-vuotiaaksi asti!
Onko Smart Sockeja eri kokoisia?
Smart Sock 3:n mukana tulee kaksi kangassukkaa (koot 1–2). Sukkamme on suunniteltu sopimaan enintään 18 kuukauden ikäisille tai 2,27–13,61 kiloa painaville vauvoille. Todellinen koko ja istuvuus voivat vaihdella, koska vauvojen jalat ovat eri muotoisia ja kokoisia. Sukan on tärkeää olla tiukasti jalassa, mutta ei liian tiukasti. Smart Sock Plussan mukana tulee kolme kangassukkaa (koot 1–3). Sukkamme on suunniteltu sopimaan vauvoille ja enintään 5-vuotiaille tai 24,95 kiloa painaville lapsille. Todellinen koko ja istuvuus voivat vaihdella, koska vauvojen jalat ovat eri muotoisia ja kokoisia. Sukan on tärkeää olla tiukasti jalassa, mutta ei liian tiukasti.
Voinko käyttää Smart Sock 3:a Snoon kanssa?
Kyllä, Smart Sock 3 toimii kevyen liikkeen aikana, ja sitä voidaan käyttää turvallisessa kehdossa, kuten Snoo.
Maksaako sovelluksen käyttö?
Owlet-sovellus on ladattavissa maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta.
Mitkä ovat Smart Sock 3:n tekniset tiedot?
  • 16 tunnin akunkesto
  • 8 tunnin lataus alle 20 minuutissa; latautuu täyteen 90 minuutissa
  • Mittaa myös kevyessä liikkeessä
  • Sopii 2,27–13,61 kg painaville vauvoille. Mitat: pituus 6,35 x leveys 8,89 x korkeus 1,78 cm
  • Paino pakattuna: 0,59 kg
  • Sukka ei sisällä BPA:ta tai lyijyä
  • ETL-listattu; suunniteltu Yhdysvalloissa
  • Maahantuotu tuote
  • Owlet-sovellus vaatii Wi-Fi-yhteyden.
  • Owlet-sovellus tukee vain 2,4 GHz:n langatonta reititintä. Yhdistä vain yksityiseen verkkoon, joka vaatii suojatun salasanan.