Smart Sock 3: pohjayksikkö ei yhdistä Wi-Fi-verkkoon

Noudata tätä vianetsintäopasta, kun Smart Sock 3 -pohjayksikkö ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-kotiverkkoosi.

Korjaa Wi-Fi-ongelmat itsepalvelusovelluksellamme!

Tee Wi-Fi-diagnosointi ja -vianmääritys tukikumppanimme RouteThis Helps avulla. Tutustu WiFi Sock Self Help -työkaluun saadaksesi lisätietoja siitä, miten RouteThis -sovellus voi auttaa korjaamaan Wi-Fi-, asennus- ja videolaatuun liittyviä ongelmia. Saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Varmista ennen vianmääritystä, että seuraavat ehdot täyttyvät.

• Käytössä on oikea Wi-Fi-salasana.
  • Yhdistät 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoon (5 GHz:n yhteyttä ei tueta.)
  • Varmista internetin toimivuus selaamalla verkkosivustoa toisella kodin Wi-Fiin yhdistetyllä laitteella.
    • Ratkaisu: Käynnistä reititin ja modeemi uudelleen tai ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.
  • Pohjayksikkö on lähellä reititintä. (Yksikköä voidaan siirtää asennuksen jälkeen signaalin voimakkuudesta riippuen.)
    • Ratkaisu: siirrä pohjayksikkö lähemmäs reititintä tai käytä reititintä paremmalla signaalin voimakkuudella.

Wi-Fi-tilavalon ja Owlet-sovelluksen tilan avulla voidaan määrittää, mitä seuraavista vianmääritysvaiheista tulisi noudattaa.

Tilavalo on pieni merkkivalo pohjayksikön pohjassa. Se palaa kirkkaanvihreänä, kun yhteys Wi-Fi-verkkoon on muodostettu.

Wi-Fi-valo on pois päältä (sukan asennuksen aikana)

• Varmista, että olet muodostanut yhteyden Owlet-Wi-Fi-verkkoon laitteen verkkoasetuksissa.

Wi-Fi-valo palaa, mutta yhteyden muodostaminen ei onnistunut (sukan asennuksen aikana)

• Sovellus voi olla väärä. Hyppää eteenpäin asennuksessa napsauttamalla Hyppää eteenpäin -painiketta oikealla alhaalla ja jatka rekisteröintiä.

Wi-Fi-valo palaa, mutta rekisteröinti ei onnistunut

• Siirry laitteesi Wi-Fi-asetuksiin ja varmista, ettet ole enää yhteydessä Owlet-Wi-Fi-verkkoon, vaan samaan kotiverkkoon, johon yhdistät pohjayksikön.

Wi-Fi-valo ei pala, mutta sukka on aiemmin yhdistetty ja sovellus hakee pohjayksikköä

• Wi-Fi-yhteys katkesi. Muodosta yhteys Wi-Fiin uudelleen napsauttamalla sukan rataskuvaketta ja napsauttamalla Vaihda Wi-Fi-verkkoa. Noudata sovelluksen ohjeita.
  • Tukiasema muistaa viisi viimeisintä Wi-Fi-verkkoa, joten kun käytät sitä väliaikaisessa paikassa, sinun on muodostettava yhteys uuteen verkkoon edellä mainitun Vaihda Wi-Fi-verkkoa -valikon avulla. Jos kotiverkkosi oli yksi viimeisestä viidestä verkosta, se muodostaa yhteyden automaattisesti kantaman sisällä.