Mitä eroja on Smart Sock 2:n ja 3:n välillä?

Kuulimme Smart Sock 3:n julkaisun jälkeen monilta vanhemmilta, jotka olivat käyttäneet Smart Sock 2:ta ja halusivat tietää, miten Smart Sock 3 eroaa siitä.

Tässä on yhteenveto eroista:

Uusi muotoilu

• Suunnittelimme täysin uudelleen kaikki Smart Sock 3:n komponentit – sukan, anturin ja pohjayksikön. Sukka ja anturi menevät jalkaan aivan uudella tavalla. Sukan istuvuus on erittäin tärkeää, jotta et saa tarpeettomia ilmoituksia tai ettei punaisia jälkiä tule iholle. Katso sijoitusohjeitamme varmistaaksesi, että käytät sukkaa oikein.
    • Ammattilaisvinkki: anturin pöllön tulee aina olla pikkuvarpaan ulkopuolella, ei koskaan isovarpaassa.
  • Smart Sock 3:a on kahdessa koossa, koko 1 (enintään 5,4 kg) ja koko 2 (5,4–13,6 kg). Jokaisessa koossa on oikea ja vasen versio, joten kangassukkia on yhteensä neljä.
  • Uusi muotoilu sisältää langattoman latauksen, joten sinun ei tarvitse kytkeä sukkaan johtoja unien jälkeen – pudota vain sukka pohjayksikköön ja kävele pois!
  • Sensorin ja sukan uusi muotoilu antoi meille mahdollisuuden parantaa tarkkuutta erityisesti happilukemien osalta. Nämä ovat marginaalisia parannuksia, mutta voivat johtaa hieman erilaisiin lukemiin kuin mitä olet saattanut nähdä Smart Sock 2:lla. Pyrimme jatkuvasti parantamaan algoritmejamme ja tarkkuutta reaaliaikaisten lukemien ja historian osalta.
  • Olemme lisänneet ympäristön valontunnistuksen Smart Sock 3 -pohjayksikköön, joten sinun ei enää tarvitse säätää valotasoja manuaalisesti päivästä iltaan.
  • Pohjayksikössä on nyt vain yksi painike, jota käytetään kaikkeen rekisteröinnistä valvonnan käynnistämiseen ja sammuttamiseen, ilmoitusten keskeyttämiseen ja sukan sammuttamiseen.

Valvoo myös kevyessä liikkeessä

• Smart Sock 2 ei seuraa lukemia liikkeessä, joten keskeytämme lukemat ja ilmoitukset, kun liikettä tapahtuu mittauksen aikana. Tämä tarkoittaa, että jos jätit Smart Sock 2:n päälle esimerkiksi vaipan vaihdon, röyhtäyttämisen tai nenän puhdistuksen aikana ja pikkulapsesi hermostuu (sykkeen tai happitason poistuminen esiasetetuilta alueilta), emme lähetä ilmoitusta. Smart Sock 3:lla saatamme silti saada lukemia näiden tapahtumien aikana, ja voit saada punaisen ilmoituksen, jos lapsesi hermostuu.
  • Liikkeen seuranta voi myös tarkoittaa, että voit saada lukemia, kun pikkuinen on hereillä.
    • Huomaa: Smart Sock on tarkoitettu käytettäväksi unen aikana, ja on tärkeää huomata, että erilaiset normaalit toiminnot, kuten ruokinta hereillä, voivat aiheuttaa ilmoituksia, joita ei näe Smart Sock 2:lla liikerajoitusten vuoksi.

Ilmoitukset

• Kun otat sukan pois pohjayksiköstä, sinulla on 2 minuuttia aikaa laittaa sukka vauvasi jalkaan, jotta saat lukeman ennen kuin kuuluu keltaisen ilmoituksen merkkiääni. Kun sukka irtoaa jalusta lukemien saatuaan, kuuluu keltaisen ilmoituksen merkkiääni 60 sekunnin kuluttua. Keltaisten ilmoitusten välttämiseksi mittauksen lopussa sammuta pohjayksikkö ennen sukan poistamista.
  • Smart Sock 3:n avulla voit keskeyttää ilmoituksen merkkiäänen pohjayksikössä lyhyellä painalluksella tai Owlet-sovelluksessa pohjayksikön sammuttamisen sijaan ilmoituksen ilmestyessä. Pohjayksikön ja sovelluksen äänet keskeytetään 60 sekunniksi tai kunnes tilanne on ratkaistu, mikäli se ratkaistaan ennen kuin 60 sekuntia on kulunut.

Sovellusten erot

• Smart Sock 3 näyttää akun varaustason tunteina ja minuutteina käytön aikana ja näyttää latausprosentin latauksen aikana.
  • Smart Sock 2:ssa voit säätää keltaisia ja sinisiä ilmoituksia sovelluksessa viivästyttääksesi oletusarvoista ilmoitusaikaa tai mykistääksesi äänen kokonaan. Smart Sock 3:ssa ei ole tätä ominaisuutta, koska se sopii paremmin jalkaan ja pystyy seuraamaan lukemia myös pienten liikkeiden läpi.