Smart Sock 3 -asennus

Lataa Owlet Care -sovellus iOS App Storesta tai Google Play Storesta (saatavilla vain USA:ssa ja Kanadassa). Katso tästä oppaasta, mikä sovellus on yhteensopiva Owlet-tuotteidesi ja älypuhelinalustasi kanssa.

1. Avaa Owlet Care -sovellus, valitse Liity ja luo tili.
  2. Noudata sovelluksen kehotteita. Valitse alue, josta tuote ostettiin.

3sauw32XNL2G8ph8asMkBGGppqLvtQnz1tjtyq4lwfmJcV0D5AvhUP-13AHBy_5T1aXvv7b2kP33hf51v_LX8FnCwGXraL_fM5thry5c5wtxxm44H0SCo8AIb97Euj78Z.png dxNUKdv2ersHBzt5H0RUwrSy-vQUC0iIz1cHyzmpW3OfWMaj9p54EccMp3bfsstQIuhRFvYZbfwALsMqhx0LS0KhD9XZzf59vDMU7MU4zu5kmF6xHbYZ1KYby_hV4Qehw.png

• Saat sähköpostin osoitteesta noreply@owletcare.com, jossa pyydetään vahvistamaan sähköposti lähetetyssä linkissä.
      • Jos et näe sähköpostia, tarkista roskapostikansio
  3. Lisää lapsiprofiili
  4. Jokaiselle lapsiprofiilille voi olla määritetty 1 Owlet Cam ja 1 Sock.

5. Valitse lisää laite ja sitten Sock.
  6. Liitä pohja seinään. Tukiaseman pitäisi alkaa hehkua valkoisena. (Jatkojohtojen käyttöä ei suositella.)
  7. Noudata sovelluksen ohjeita Wi-Fi-verkkoon yhdistämiseksi. Varmista, että Wi-Fi on yhdistetty tarkistamalla, että alustan pohjassa oleva Wi-Fi-valo palaa.
    • Android: Valitse käytettävissä oleva Owlet-laite
    • iOS: Avaa laitteellasi Wi-Fi-valikko ja muodosta yhteys käytettävissä olevaan Owlet-laitteeseen
      • Sinut pitäisi sitten ohjata takaisin Owlet-sovellukseen.
      • Jos näet seuraavan virheen, valitse ok ja jatka.

8. Valitse kotisi Wi-Fi-verkko ja syötä salasana.
    • Tämä on asennettava 2,4 GHz:n verkkoon
  9. Jos et saa muodostettua yhteyttä Wi-Fi-verkkoon sovelluksen kautta, napsauta tästä ja noudata ohjeita.
  10. Paina ja pidä pohjassa pohjayksikköä, kunnes se ilmoittaa rekisteröinnin onnistumisesta kahdella piippauksella.
    • Jos näet virheen "Can't find device..." (laitetta ei löydy...), yritä uudelleen. Jos tämä ei onnistu, varmista, että pohjayksikön alla oleva Wi-Fi-merkkivalo palaa. Jos ei, napsauta tästä ja suorita vaiheet.

11. Muodosta pariyhteys asettamalla anturi pohjan latausporttiin.
    • Jos sovellus näyttää ilmoituksen "Sock Pairing failed" (sukkien pariliitos epäonnistui)

• Toimi seuraavasti:
        • Käännä pohjayksikkö ympäri ja varmista, että sukassa ja Wi-Fi-merkkivalossa molemmissa palaa vihreä valo.  Jos palaa….
          • Jos Wi-Fi-valo ei pala, muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon noudattamalla näitä ohjeita.
          • Jos sukan valo ei pala, varmista, että anturia on ladattu tarpeeksi kauan (8 tunnin lataus alle 20 minuutissa; täysi lataus 90 minuutissa) ja katso tästä oppaasta lisäohjeita parinmuodostukseen.
      • Jos molemmat valot palavat vihreänä, pakota sovelluksen sulku. (älä ohita tätä vaihetta)
      • Avaa sovellus ja valitse Tili-välilehti.

• Valitse sitten Smart Sock Owlet-laitteet-kohdasta.
      • Määritä sukka vauvaprofiiliin, jonka loit vaiheessa 4.

12. Jos anturin ja pohjayksikön laiteohjelmistopäivitys on saatavilla, se näkyy ja käynnistyy nyt
    • Älä irrota anturia alustasta tai irrota alustaa päivityksen aikana. Yleensä tämän pitäisi kestää 10–15 minuuttia.
  13. Lue tärkeät turvallisuustiedot
  14. Kun päivitys on valmis, Sock-ohje näyttää 3 artikkelia. Sinun on vieritettävä alaspäin ja luettava sisältö siirtyäksesi eteenpäin, kun määrität Sockin ensimmäisen kerran. 3 artikkelia on lueteltu alla.