Cam 1 WiFi Selvhjælpsværktøj

Brug mere tid sammen med dit barn og mindre tid på at prøve at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

Hos Owlet er det vores prioritet at sikre, at dit Owlet Cam fungerer bedst muligt.For at hjælpe har vi indgået et samarbejde med RouteThis, som har specialiseret sig i at diagnosticere problemer med hjemmenetværk ved hjælp af deres gratis app. Dette er en gennemprøvet løsning, der vil hjælpe dig med at optimere dit hjemmenetværk og dit kameras funktionalitet.

Følg venligst vejledningen nedenfor for at downloade appen RouteThis Helps til at køre en sikker scanning af dit netværk og modtage forbedringsanbefalinger i dag. Den er gratis!

Hvornår skal du bruge RouteThis?

Problemer med indledende Wi-Fi-opsætning.

Kameraet afbryder forbindelsen fra Wi-Fi-netværket ofte.

Dårlig videostreamingkvalitet.

Er bosiddende i USA eller Canada.

Download og kør din første scanning

Download på App Store Få den på Google Play

1. Tryk på ovenstående appbutik-ikon for at downloade appen til din telefon.
  2. Åbn appen RouteThis Helps, og tryk på Start.
  3. Indtast adgangskoden OWLT.

1. Tilslut din telefon til dit Wi-Fi-netværk.
  2. Tryk på Hent Wi-Fi-netværk for at tillade, at det aktive tilsluttede Wi-Fi-netværk kan vælges.
  3. Tryk på Opret forbindelse til router for at tillade kommunikation mellem enheder i dit lokale netværk og appen.
  4. Tryk på OK for at give tilladelser til dit lokale netværk.

1. Tryk på Jeg Flyttede Den efter at have bragt din telefon tæt på din Owlet-enhed.
  2. Bekræft push-meddelelsen, når du er klar til at starte scanningen.
  3. Tillad 2 minutter til scanningen er fuldført, før du tjekker notifikationer, lukker appen eller låser din telefon.

1. Resultater fra din scanning vises for Wi-Fi -kompatibilitet og trådløs hastighedstest.
  2. Tryk på Forbedr Owlets ydeevne nederst på skærmen for at se flere oplysninger.
  3. Tryk på hver anbefaling for at se trin til at rette dit netværks ydeevne.