Smart Sock 3 – opsætning

Download Owlet Care-appen fra iOS App Store eller Google Play Store (kun tilgængelig for USA og Canada). Se venligst denne vejledning for at identificere den app, der er kompatibel med dit/dine Owlet-produkt(er) og din smartphoneplatform.

1. Åbn Owlet Care-appen, vælg “Tilmeld”, og opret en konto.
  2. Følg vejledningen i appen. Vælg det område, hvor produktet er købt.

3sauw32XNL2G8ph8asMkBGGppqLvtQnz1tjtyq4lwfmJcV0D5AvhUP-13AHBy_5T1aXvv7b2kP33hf51v_LX8FnCwGXraL_fM5thry5c5wtxxm44H0SCo8AIb97Euj78Z.png dxNUKdv2ersHBzt5H0RUwrSy-vQUC0iIz1cHyzmpW3OfWMaj9p54EccMp3bfsstQIuhRFvYZbfwALsMqhx0LS0KhD9XZzf59vDMU7MU4zu5kmF6xHbYZ1KYby_hV4Qehw.png

• Du modtager en mail fra ‘noreply@owletcare.com’ der kræver, at du bekræfter e-mailen i linket, der blev sendt.
      • Hvis du ikke kan se e-mailen, så tjek din spammappe
  3. Tilføj en børneprofil
  4. Hver børneprofil kan have 1 Owlet Cam og 1 sok tildelt.

5. Vælg tilføj Enhed og derefter Sok.
  6. Sæt basen i væggen. Basestationen skal begynde at lyse hvidt. (Strømskinner og forlængerledninger anbefales ikke.)
  7. Følg vejledningen i appen for at oprette forbindelse til Wi-Fi. Bekræft, at Wi-Fi er tilsluttet ved at kontrollere, at Wi-Fi-lyset i bunden af basen er tændt.
    • Android: Vælg den tilgængelige Owlet-enhed
    • iOS: På din enhed skal du åbne Wi-Fi-menuen og oprette forbindelse til den tilgængelige Owlet-enhed
      • Du bliver derefter sendt tilbage til Owlet-appen.
      • Hvis du ser følgende fejl, skal du vælge ok og fortsætte.

8. Vælg dit hjemme-Wi-Fi, og indtast adgangskoden.
    • Dette skal sættes op på et 2,4 GHz netværk
  9. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi ved hjælp af appen, skal du klikke her og følge instruktionerne.
  10. Tryk på basestationen, og hold den nede, indtil den bipper to gange, for at registrere.
    • Hvis du ser “Kan ikke finde enhed...”, skal du venligst prøve igen. Hvis det ikke lykkes, skal du kontrollere, at Wi-Fi-indikatoren er tændt under basestationen. Hvis ikke, skal du venligst klikke her og udføre trinene.

11. Placér sensoren på basens opladningsport for at parre.
    • Hvis appen viser “Sokparring mislykkedes”

• Gør venligst følgende:
        • Vend basestationen om, og sørg for, at sokken og Wi-Fi-indikatorlysene begge er grønne. Hvis de er…
          • Hvis Wi-Fi-lyset ikke lyser, skal du oprette forbindelse til Wi-Fi ved at følge disse trin.
          • Hvis sokkelyset ikke lyser, skal du sikre dig, at sensoren har haft tid til at oplade (8-timers opladning på under 20 minutter – fuldt opladet på 90 minutter) – se denne vejledning for yderligere assistance ved parring.
      • Hvis begge lamper lyser grønt, skal du tvinge appen til at afslutte. (Spring ikke dette trin over)
      • Åbn appen, og vælg fanen Konto.

• Vælg derefter Smart Sock under Mine Owlet-enheder.
      • Tildel sokken til den babyprofil, du oprettede i trin 4.

12. Hvis en opdatering er tilgængelig til firmwaren til sensoren og basestationen, vises den, og den starter nu
    • Fjern ikke sensoren fra basen, og tag ikke basen ud af stikket, under opdateringen. Generelt bør dette tage 10-15 minutter.
  13. Læs de vigtige sikkerhedsoplysninger igennem
  14. Når opdateringen er færdig, viser sokkevejledningen 3 artikler. Du skal rulle ned og læse indholdet for at komme videre, når du konfigurerer din sok første gang. De 3 artikler er listet nedenfor.